SECUSAN

NÅR DU BERØRER ET DØRGREB, GIVER DU TUSINDVIS AF UKENDTE MENNESKER HÅNDEN


Hygiejne er et tema, der vedkommer os alle. Ikke mindst dér hvor mange mennesker møder hinanden kan sygdomme overføres – i stor udstrækning via hænderne. Med SecuSan® fra HOPPE® kan infektioner fra fælles benyttelse af greb, stoppes effektivt. 

SecuSan® er en antibakteriel og antimikrobiel virkende overflade til dørgreb og vinduesgreb. Den tilbyder aktiv beskyttelse mod udbredelse af kim og bakterier.

Med SecuSan® undertrykkes vækst af sygdomspatogener på grebene straks og vedvarende – det er bevist ved uafhængige tests i laboratorier og i praksis.


DEN NYE HYGIENJESTANDARD 


På vores film kan du se, hvordan SecuSan® virker.DOWNLOAD PROSPEKT

KONTAKT

SecuSan®-GREB ER SUND FORNUFT I


  • Sygehuse, lægekonsultationer, apoteker, klinikker
  • Skoler, børnehaver, dagpleje
  • Plejehjem, seniorboliger
  • Restauranter, kroer, hoteller, pensionater
  • Klubhuse, sportsfaciliteter, fritidshjem
  • Kontorer, virksomheder, arbejdspladser, laboratorier
  • Borgerservice, registeringskontorer, myndigheder
  • Privatboliger

  SÅDAN VIRKER SecuSan®


  SecuSan®-grebenes overflade indeholder sølvioner som hindrer kimvækst. Sølvet ødelægger kimenes cellemembraner og forhindrer derved at cellerne kan ånde og optage næringsstoffer. Celledelingen stoppes og kimene dør.


  Uafhængige tests har bekræftet, at SecuSan® derved reducerer kimvæksten med mere end 99 % – også ved regelmæssig rengøring og helt uden vedligeholdelse.  PRODUKTOVERSIGT


  SecuSan®-greb fra HOPPE® kan fås i mange forskellige former og udførelser til indvendige døre og vinduer. Se en lille del af udvalget nedenfor. Alle de nævnte serier fås i aluminium og rustfrit stål.

  SecuSan® produkter er kun egnet til indendørsbrug.


  HOPPE®

  Med ca. 2.800 medarbejdere på syv fabrikker i Europa og USA er den familieejede virksomhed HOPPE® førende på det europæiske marked inden for udvikling, produktion og markedsføring af beslagsystemer til døre og vinduer.

  HOPPE udvikler, producerer og markedsfører greb i materialerne aluminium, messing, rustfrit stål og polyamid for døre og vinduer
  Siden midten af 1970'erne har virksomheden etableret sig som markedsleder i sit segment i hele Europa, og anser sig selv som førende i udvikling og produktion af et til stadighed større, dybere og bredere produktprogram.

  Mange patenterede løsninger understreger den kompetence og knowhow HOPPE besidder. En løsningsorienteret tilgang til opgaven med blik for kundens behov har sikret HOPPE andel i mange spændende projekter.


  KH Trade har siden 1999 været agent for HOPPE AG i Danmark