RENSON

RENSON


RENSONS MISSION

-Healthyspaces.


RENSON® er specialister indenfor ventilation, solafskærmning og overdækninger

Siden 1909 har man udviklet produkter med fokus på et sundt og komfortabelt leve- og arbejdsmiljø. I dag er man med sit team på over 1000 ansatte i en markedsførende position både når det gælder produktprogrammet men også i forhold til udvikling og research.

RENSON® tager afsæt i energieffektivitetskrav, brug af vedvarende energi, samt minimalt behov for vedligeholdelse af deres produkter.

RENSON® udvikler innovative produkter og løsninger til at gøre enhver bolig til et sundt og komfortabelt hjem.

87706f9f-d844-4d39-b666-b5c21e0d357f
renson-main-building

"We not only develop innovative solutions, but we also think of ways to contribute added aesthetic value to each building""


Paul Renson

FREMTIDSSIKRET

RENSON® er en moderne virksomhed, med løbende udvikling og fremstilling af kommercielle og boligmæssige naturlige luftventilationsprodukter. Disse produkter har en positiv miljøpåvirkning. De har ingen eller minimale driftsomkostninger, de reducerer ydre støj, de forbedrer folkesundheden, og de leverer frisk luftforsyning af høj kvalitet. RENSON®hovedkvarteret blev udviklet ved hjælp af det internationalt anerkendte koncept for en energieffektiv og sund bygning. RENSON® ønskede at definere ventilation for dette årtusind.

RENSON® skaber innovative koncepter og produkter til et sundt og komfortabelt internt klima ved at kombinere lavt energiforbrug og respekt for design.SMUK ARKITEKTUR

Derudover tænker RENSON® også på den æstetiske værdi af hver bygning. Således kan RENSONs ventilations- og solbeskyttelsessystemer integreres næsten usynligt. RENSONS terrasseoverdækninger og aluminiumsprofiler til facadebeklædning giver merværdi til arkitekturen.


Oplev, hvordan RENSON®-produkter kan optimere komfortoplevelsen inden for et moderne design

0834-RENS_i10_web-home
87706f9f-d844-4d39-b666-b5c21e0d357f
Children running on meadow at sunset
Tijdsbalk_NL-0909_HR kopi
Tijdsbalk_NL-0909_HR

MERE END 110 ÅRS ERFARING

RENSON® har over 100 år på bagen – RENSON® har altid været fuld af innovative løsninger fra Med 100 års erfaring inden for bygningskonstruktion, over 50 år i aluminium og over 30 år i ventilation, besidder RENSON® høj teknisk ekspertise, der overdrages fra generation til anden.
Læs mere om RENSON