KH TRADE


 

Over 20 års erfaring


KH Trade blev stiftet i 1999 og har i mere end 20 år været Rensons forhandler og ambassadør i Danmark. Udover at levere produkter fra RENSON® repræsenterer vi andre af Europas førende indenfor greb, hængsler og beslag for vindues- og dørindustrien. Derfor er vores viden omkring klimaskærmen stor og vi kender til langt de fleste vindues og facadesystemer på markedet.

 

Vi har igennem årene opbygget et solidt kendskab til markedet og besidder en stor portion knowhow indenfor naturlig ventilation, solafskærmning, facadeinddækning og overdækning.

KH Trade

"Vi siger hvad vi gør - og gør hvad vi siger"

 

Vi tager vores ambassadør rolle meget seriøst og sørger hele tiden for at være opdateret i forhold til nye tiltag og produkter fra RENSON® samtidig med at vi lytter til markedets nye trend, behov, regler og ønsker.

 

Vi sætter en ære i at blive betragtet som en partner mere end som bare en leverandør.

 


Kvalificerede samarbejdspartnere

 

Vi har vores egne montører tilknyttet der er uddannet og certificeret hos RENSON®.  På denne måde sikrer vi den sublime kvalitet fra produktion til endt montage.

 

Vi har også et tæt samarbejde med tømrer, murer og installatør så projekter kan styres helt eller delvist af os, efter kundens ønske og behov.

 
Mere om KH Trade