SOLAFSKÆRMNING

SOLAFSKÆRMNING


Kontrolleret lys og varmeindfald via solafskærmning og god ventilation giver et langt bedre og sundere indeklima, med større produktivitet og velvære som resultat.


Ved dynamisk solafskærmning kan man kontrollere sin inde temperatur når solen er stærkest i sommerhalvåret og spare energi ved at reducere brugen af afkøling såsom aircondition.

I vinterhalvåret kan solafskærmningen med fordel bruges til at holde på varmen


Vores mange produkter og ligeså mange muligheder for montage sikrer en æstetisk og harmonisk installation i henhold til kunders ønske i enhver situation. Motorerne betjenes enkelt over trådløse kontakter, applikationer, fjernbetjeninger eller helt automatiseret med sensorer hvis det ønskes. 


Vores program og teknologi gør det muligt at afdække de tiltider meget store vinduesarealer. Konstruktionen og kvaliteten gør, at vi kan tilbyde afdækning af op til 22 m2 vertikale eller 30 m2 store horisontale glasarealer - vel og mærke i ét screen.

Fixscreen-100-EVO_Frontpicture
RENSON-TOPFIX-1
Slidefix_3
4026solafskaermning_398
dohmen_vught_0606
psg_anzegem_hrc_2613
psg_kortrijk_5643

SCREENS-dug


En solafskærmning fra RENSON® er det sikre valg når man vil have højeste kvalitet og komfort og laveste vedligeholdelse.


De mange montagemuligheder, samt hundredevis af farver og dug-typer gør at alle opgaver kan løses så solafskærmningen bliver en helhed og ikke skæmmer facaden.SE MERE

SCREENS-ALU

- Arkitektonisk solafskærmning


Solafskærmning med horisontale aluminiumsprofiler giver ikke kun optimal komfort, men bidrager samtidigt til bygningens design og udtryk.
I vores store program findes der en lang række faste og bevægelige lameller fordelt på flere systemer. Ydermere leverer vi skydepaneler (jalousier), samt motoriserede afskærmninger (shutters), profiler med radius for buet facader etc.


SE MERE

SUNDT HJEM MED SOLAFSKÆRMNING - HVORFOR?


Udvendig solafskærmning forhindrer solens stråler i at nå ind til glasset hvilket holder den indvendige temperatur på normalt niveau.

Det gør, at hverken Genvex eller air condition skal på overarbejde og dermed reduceres energiforbruget væsentligt. Derudover oplever man heller ikke irriterende reflekterende solstråler i fjernsyn og computerskærme og man forhindrer også at møbler og inventar afbleges af solens stråler.

Man kan kigge ud igennem vores afskærmning, men der kan ikke på samme måde kigges ind.

Kontrolleret lys og varmeindfald via solafskærmning og god ventilation giver et langt bedre og sundere indeklima, med større produktivitet og velvære som resultat.