OVERDÆKNING - ALU

TERRASSEOVERDÆKNING - ALU


Forkæl dig selv med din helt egen oase i haven.  Med RENSON's terrasseoverdækninger skabes muligheden for at forlænge udesæsonen.  Du har uanede muligheder for at designe som netop du vil have. Eksklusive terrasseoverdækninger som kommer med et motoriseret tag, der består af lameller. Disse kan roteres, så hvad enten du vil have solens stråler ind eller holde vandet ude, er dette muligt. Siderne kan afskærmes med vindtætte motoriserede skærme,  glaspaneler eller alu/trælameller.

ALGARVE

Minimalistisk, moderne overdækning i fantastisk kvalitet. Mange tilvalg mulige i forhold til design og komfort.

Slank, smuk og stærk.

SKYE AERO

Som Skye med RENSONs berømte aluminiums lameltag der kan vippes og tilmed trækkes fra, til fuld integration i bygningens egen konstruktion

CAMARGUE

En helt suveræn terrasseoverdækning der på alle parametre begejstrer. Nærmest uendelige muligheder for tilbehør der kan integreres på smukkeste vis.

SKYE

Vores absolut mest eksklusive terrasseoverdækning. Kvalitet og innovation placerer denne overdækning i en klasse helt for sig selv .

 

ALGARVE AERO

Som Algarve med RENSONs berømte aluminiums lameltag der kan vippes til fuld integration i bygningens egen konstruktion. Taget er det vi kender fra vores Algarve